Wil je een kerstpakket kopen? Deze zijn het leukst om te geven

Je personeelsleden kijken er reikhalzend naar uit. Het moment dat de grote en te zware dozen tevoorschijn komen en worden uitgedeeld. Het kerstpakket is iets dat met open armen wordt ontvangen en het is ook een goede manier om je waardering uit te spreken zonder dat je als werkgever iets hoeft te zetten. Een beloning zorgt er ook voor dat je mensen gemotiveerd zijn en na de feestdagen weer vol frisse moed voor je aan de slag gaan. Daarnaast is het ook een leuke traditie om in ere te houden. Wil je een kerstpakket kopen, maar je hebt geen idee welke je moet kiezen? Wij zetten de leukste pakketten voor je op een rijtje.

Kerstpakket kopen zonder alcohol

Je hebt geen alcohol nodig om het gezellig te hebben en je kunt je personeel een kerstpakket zonder alcohol geven. Deze pakketten bestaan doorgaans uit verschillende lekkernijen. Denk aan toastjes met beleg, zakken chips of popcorn of snoepgoed. Deze pakket zijn in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar en bij een aantal pakketten wordt er ook frisdrank meegeleverd. Logischerwijs ben je wel iets duurder uit als je voor een uitgebreid en goed gevuld kerstpakket kiest.

Een kerstpakket met drank

Een lekker biertje, glaasje wijn of champagne gaat er altijd wel in en je kunt dus ook kerstpakket kopen met wat drank. Denk bijvoorbeeld aan een leuk champagnepakket dat uit een flesje champagne en wat lekkers bestaat of ga voor een mooi bierpakket. Denk dan bijvoorbeeld aan een gethematiseerd pakket met bijvoorbeeld Desperados of Coronas. De pakketten worden vaak aangevuld met lekkernijen. Denk aan chips, nacho’s, toastjes, kaaspuntjes en andere etenswaren die goed bij het bier, de wijn of de champagne passen.

Kerstpakket kopen? Ga voor een barbecuepakket

Een barbecue pakket bevat geen vlees of etenswaren die je op de barbecue kunt gooien, maar juist alle zaken die je bij een barbecue nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een leuk receptenboek met tips en trucs, een barbecuetang of -schort en zaken, zoals kruiden en sausjes. In sommige gevallen kun je ook kerstpakket kopen die een wegwerpbarbecue hebben. Dan is je personeelslid er helemaal klaar voor om de barbecue aan te steken. Het enige wat hij of zij hoeft te doen is om het vlees of andere etenswaren te kopen.

Snack pakketten

Wil je een leuk kerstpakket kopen? Ga dan voor één van de snack pakketten. Snack pakketten bevatten vaak enorm veel snacks. Zowel hartig als zoet. Denk aan zakken chips van Lays of Croky, Popcorn van Mr. Jimmy’s en chocolade van M&M of Milka. Vaak bevatten deze pakketten ook frisdranken, zoals de lekker sapjes van Dubbelfris of een flesje prik van het merk Coca Cola. 

Fun kerstpakket kopen

Een fun kerstpakket kopen is ook leuk en deze pakketten bestaan vaak uit lekkere snacks, frisdrank of bier en een spelletje. Denk bijvoorbeeld aan het razendpopulaire gezelschapsspel beerpong. De bekers en balletjes zijn dan in het pakket aanwezig en garandeert geheid een leuke avond.